avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... info
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

info

Salut, as avea o intrebare in legatura cu o contestatie, am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, am oprit la trecerea de pietoni pe un drum cu doua benzi pe sens, dupa ce pietoni au trecut de pe banda pe care eram incadrat am traveersat trecerea dupa care am fost oprit de agentul de circulatie,cu toate ca am avut si martors si a fost audiat plingerea a fost respinsa,ma deranjeaza faptul ca stiu ca am oprit si nu sa facut dreptate, are rost sa mai contestez in continuoare, daca poate sa-mi dea cineva un sfat, multumesc

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere pentru acordare de prioritate si trecere dupa eliberarea benzii de mers jivet jivet Fapta incriminata de agentul de circulatie cu amenda si suspendare de carnet este urmatoarea . virare la dreapta in intersectie semaforizata cu doua ... (vezi toată discuția)
Retinere pemis de conducere - neacordare prioritate trecere de pietoni niculaucarmen niculaucarmen a fost retinut permisul de conducere si a fost intocmit un proces verbal pentru urmatoarea situatie: soferul unui autoturism se afla pe banda 2 de circulatie ... (vezi toată discuția)
Contraventie neacordare prioritate pietoni costin_02 costin_02 Mi-a fost suspendat permisul auto pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni Calea Victoriei / str. Sevastopol din Bucuresti. Sunt 4 benzi pe sens, cu ... (vezi toată discuția)