avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare falsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare falsa

Unde trebuie apelat in cazul in care apari la fisc ca angajat timp de 2 ani si tu n-ai lucrat...n-ai primit bani...n-ai semnat nici un stat de plata ...poate din inconstienta a semnat un contract ...a lucrat o luna si apoi li s-a spus ca nu mai pot fi angajati...n-au acasa nici un contract si nici n-au mai fost chemati dar apar ca angajati....ce se poate face....unde sa mearga sa dovedeasca...sunt oameni saraci n-au nici casa si traiesc din ajutorul social...pe care acum trebuie sa-l dea inapoi ca apare ca a avut venit in 2012 si 2013....ceea ce e fals...nu-si permit nici avocat nimic...au doar trei fetite mici...se poate face ceva?...sau daca esti sarac platesti ca nu prea ai scoala...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 8 Mai 2014
Munca la negru , precum si nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat câte o lună la două firme, dar la niciuna nu mi s-a făcut angajarea și nici nu mi-au plătit salariul. cum îl recuperez? sabadussimona sabadussimona Buna ziua. am lucrat la doua firme,cate o luna la fiecare,si denfiecare data am constatat ca nu mi s-a facut angajarea,si nu am primit nici salarul.Cum as ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la o firma care nu m-a angajat cu forme legale iftimenina iftimenina Buna ziua !Am lucrat la o firma si nu am fost angajata cum as putea sa imi recupar bani de la ei (nu imi dadeau toti banii lunar si mai am de recuperat 3000 ... (vezi toată discuția)
Curiozitate - sesizare muncă la negru Electricdan Electricdan Vreau și eu să fac o sesizare despre o persoană care lucrează la negru are doi muncitori cu el trei și el nu plătește nici o taxă după muncitori și ... (vezi toată discuția)