avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare balcon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare balcon

Buna ziua , locuiesc la parterul unui bloc si in urma cu 14 ani am construit un balcon in afara apartamentului.As vrea sa stiu daca sunt pasibila de amenda intrucat nu am avizele necesare ,in acei ani cam majoritatea vecinilor din cartier au facut acest lucru si nici ei nu au autorizatii.Daca ma puteti indruma ce pasi ar trebui sa urmez pentru a intra in legalitate si unde ar trebui sa depun acele acte ,mentionez ca sunt din orasul Iasi
Cel mai recent răspuns: diana1972 , utilizator 12:41, 10 Mai 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Demarati realizarea de proiect tehnic in baza caruia solicitati oficial la directia de urbanism din primarie eliberarea de autorizatie constructie si certificat de urbanism
Succes !
Multumesc de informatii.As mai avea o nelamurire in decizia de impunere pt stabilirea impozitului/taxei pe cladiri am pe o parte suprafata utila care este de 26,23 m si de achitat 58 de lei si pe cealalta parte am terenuri in constructii situat in intravilan suprafata ocupata de 14,00 m si de plata 0 lei,puteti sa-mi spuneti ce reprezinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
400mp curte melinda67 melinda67 Bună ziua, Am o nelămurire referitor la calcularea impozitului.Am 600mp curte +terenul de sub clădiri. În afară de asta am 550mp teren agricol, grădina. ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)