Buna ziua , locuiesc la parterul unui bloc si in urma cu 14 ani am construit un balcon in afara apartamentului.As vrea sa stiu daca sunt pasibila de amenda intrucat nu am avizele necesare ,in acei ani cam majoritatea vecinilor din cartier au facut acest lucru si nici ei nu au autorizatii.Daca ma puteti indruma ce pasi ar trebui sa urmez pentru a intra in legalitate si unde ar trebui sa depun acele acte ,mentionez ca sunt din orasul Iasi
Demarati realizarea de proiect tehnic in baza caruia solicitati oficial la directia de urbanism din primarie eliberarea de autorizatie constructie si certificat de urbanism
Succes !
Multumesc de informatii.As mai avea o nelamurire in decizia de impunere pt stabilirea impozitului/taxei pe cladiri am pe o parte suprafata utila care este de 26,23 m si de achitat 58 de lei si pe cealalta parte am terenuri in constructii situat in intravilan suprafata ocupata de 14,00 m si de plata 0 lei,puteti sa-mi spuneti ce reprezinta.
Balcon la parter
ionel12
Buna ziua,
doresc sa realizez un balcon la un apartament la parter . As dori daca puteti sa ma indrumati cu pasii care trebuie urmati. (primarie,arhitect s.a ... (vezi toată discuția)