avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare diploma studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare diploma studii

Buna ziua.Unde pot verifica daca un angajat are studii superioare, intrucat mi-a adus o adeverinta de terminarea facultatii si mi se pare cam suspecta.
As dori sa stiu daca se poate verifica aceasta hartie sau daca se poate verifica diploma.
Multumesc!.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 29 Martie 2025
acolo, la institutia de învătământ superior de stat sau privată. unde se specifică precum că persoana în cauză ar fi terminat/absolvit studiile superioare invocate în respectiva adeverință.După antetul institutiei, puteti căuta pe Internet si veti afla ceea ce vă interesează : adresa de contact etc etc Apoi, formulati o Adresă către acea entitate, solicitându-i să confirme acea adeverintă (faceti-i o copie xerox și i-o anexati specificând acest fapt).Dacă are doar adeverintă: ori încă nu i s-a întocmit/completat diploma deoarece o fi proaspăt absolvent, ori, este vreo problemă cu sustinerea examenului sau, alte impedimente ce nu fac posibil/posibil încă eliberarea diplomei de licentă.
Am angajat pe cine va si vreau sa vad dacă are liceul
Solicitati copii de pe actele de studii pentru angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit inginer automatist andrei2105 andrei2105 E valabila scutirea de impozit daca lucrez ca inginer automatist? Daca da, unde trebuie sa ma interesez si cam de ce acte as avea nevoie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)