avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna - procedura executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Buna - procedura executare silita

buna seara sint in executare silita ce se intimpla daca nu mai platesc . Daca imi ia apartamentul banca si sa presupunem il vinde eu trebuie sa platesc diferenta sau ramin la 0
:sorry:
Cel mai recent răspuns: vladdd , utilizator 06:09, 10 Mai 2014
Daca pretul de adjudecare bun imobil nu acopera creditul executorul ,judecatoresc la staruinta creditorului ,va continua executarea silita a altor bunuri in evidenta dv

nu mai am nici un bun toate sint trecute pe numele sotului specific apartamentul l-am luat inainte de a ma marita
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
gi-jane2, moderator
Daca nu mai aveti nici un bun pe numele dvs, se va pune poprire pe salariu, daca sunteti salariat.
am sa incerc aceasta varianta va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in urma executarii silite adi110 adi110 Am avut un credit ipotecar pentru apartament pe care nu l-am putut achita la timp. Apartamentul a fost scos la licitatie(la un pret derizoriu) si a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)