avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de arenda

Am incheiat un contract de arenda eu find arendasul.

in contract scrie la incetarea contractului:

a)contractul inceteaza la expirarea termenului pentru care a fost arendat terenul(2020)
b)contractul inceteaza in cazul instrainarii bunurilor agricole cu conditia respectarii dreptului de preemtiune, ori la decesul, incapacitatea sau falimentul arendasului

Vreau sa il reziliez inainte de termenul expirarii, 2020 si vreau sa stiu daca pot avea probleme din cauza aceasta? Pana acum am platit la termen arenda
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:50, 9 Mai 2014
Invocati unul din motivele de la lit. b) sau il puteti rezilia pe cale amiabila cu arendatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contract arendare trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua! Mama mea a decedat si are un contract de arendare pana in 2022. la cap. Incetarea contractului sunt stipulate : Contractul inceteaza de drept ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda mincinosul mincinosul Buna seara, parintii mei au teren agricol in arenda la o societate ff mare, si ar dori sa rezilieze contractul de arenda ,dar tot sunt dusicuvorba. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Donatie teren arendat mihaelamariaana mihaelamariaana Tatal meu detine un teren agricol, arendat la o societate,pe care vrea sa mi-l dea prin donatie. Am vazut ca se poate acest lucru deoarece in cazul donatiei ... (vezi toată discuția)