avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... custodie minor ultimul termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

custodie minor ultimul termen

buna ziua.
daca urmatorul termen al procesului este si ultimul,nu exista nici o posibilitate sa aduc la dosar si alte probe?nu cunosc termenii juridici.avocatul mi-a spus ca nu se mai poate,numai concluziile avocatilor.
multumesc.
am mai incercat acum citeva minute sa postez aceasta intrebare,numai ca am dat mai multe detalii.daca am facut vreo greseala si topicul a fost sters de catre admini-caci nu-l gasesc pe forum- imi cer scuze,dar nu este aceeasi intrebare ca in celelalte topicuri deschise de mine,sint numai intrebari privitoare la procesele mele dar pentru problem diferite.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
Daniela Cristache,
Cel mai recent răspuns: Daniela Cristache , 14:55, 6 Noiembrie 2015
problemele sint de fapt mai multe.el nu si-a adus martor la proces dar a adus marturiile scrie a 4 persoane,2 femei foste iubite care spun ca el este un om echilibrat incapabil de violenta nici fizica nici verbala si 2 prieteni comuni care spun lucruri neadevarate cum ca ei m-au vazut tipind la copil si batindu-l(asta pe vremea cind eram noi acolo,deci copilul avea sub 1 an si jumatate.....ba mai mult unul pur si simplu ma calomniaza ;marturia lui incepind asa: reclamanta este dezechilibrata psihic,mincinoasa etc etc.
eu am fost corecta si nu am inventat sau adaugat nimic,faptele sint oricum grozave-am depus la dosar condamnarea lui pt violenta fizica asupra mea.in schimb nu am depus marturia unei foste iubite a lui careia i-a spus ca pe copil nu-l iubeste si pe mine ma va omori(avocatul mi-a spus sa nu cream triunghi amoros etc.si acum regret,
pot depune aceasta marturie?si in legatura cu marturiile mincinoase ale martorilor lui?sa-mi schimb avocatul,poate ar fi o idee buna?
deasemenea,eu am urmat consiliere psihologica ca si victima a violentei in familie,am fost evaluata si de psihiatru pentru consilierea asta,m-a gasit trista sau depresiva,nu mai stiu exact,dar nu cu probleme .
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
Daniela Cristache,
Marturiile de care vb , alea ale iubitelor, sunt caracterizari inteleg, iar cu celelalte nu inteleg ce sunt.. au fost luate prin comisie rogatorie ?
Martorii se audiaza in fata instantei, nu pot depune inscrisuri la dosar.
Daca aveti o martora.. ce mai conteaza cine e, ramanea de vazut apoi cat de credibila e, Insa va ajuta daca exista cineva care sa zica ca a fost violent ? Care triunghi amoros.. ar fi fost un patrulater sau alta figura ca sunt declaratii sau ce or fi ele si ale altor iubite..
Daca nu va aparati, tot ce aduce el la dosar se admite, iar dvs nu aveti martori in favoarea dvs.. nu va ajuta numai faptu ca e vilolent cu dvs, trebuie sa dovediti un comportament necorespunzator si cu copilul.
multumesc pentru raspuns gi-jane.
marturiile acelea sint martorii lui...de indata ce citarea lui ,in cele din urma,a cazut in sarcina mea,caci judecatoria nu era in stare sa scrie adresa lui corect si complet pe plic,asa ca judecatoarea a dispus sa-l citez eu prin email.....deci va accepta si acele marturii ca si martori.deci nu,nu a fost cu nici o comisie rogatoriede fapt,si interogatoriul lui,a fost facut in scris,avocatul lui I l-a trimis prim email.
atunci cu violenta fizica asupra mea,pe declaratia facuta de mine la politie s-a trecut si "punerea in pericol a vietii altora",adica a fiicei noastre,care pe vremea aceea era era bebe si se afla alaturi de noi.,in schimb condamnarea lui este numai pt violenta asupra mea.daca judecatoarea va citi tot dosarul...
eu doresc sa aflu,caci avocatul meu mi-a spus ca nu se mai poate acum,urmatorul termen fiind si ultimul,daca mai pot depune la dosar inscrisuri sau nu.pe linga acea declaratie de care am amintit mai sus,ar fi si cererea pentru ordin de protectie.cind a venit el in Romania sub pretextul sa vada copilul,scopul lui fiind sa-mi ia sub amenintare un act de proprietate asupra unui bun al meu,ceea ce a si facut.amenintarea ca mi ia copilul si pleaca cu el,cu tipete,insulte,cu copilul in brate.
Ce facea cu actul ala de proprietate ?
Nu cred ca mai puteti depune nimic daca s-au inchis dezbaterile si se pun concluzii.
Daca veti pierde, puteti ataca hotararea, problema e ca nici in calea de atac nu puteti aduce martori, nu mai puteti aduce probe noi, decat inscrisuri.
Marturisesc ca nu ma pricep la chestiuni de procedura.
actul de proprietate al unui autoturism....spera sa si-l insuseasca .
as vrea sa-mi raspunda cineva,as putea eventual sa-mi schimb avocatul si sa pot depune la dosar totusi acele inscrisuri?
ce naiva am fost,nu mi-am imaginat ca va veni cu declaratii neadevarate cum ca eu imi bat copilul.cind el este cel care nu este interesat de copil,nici acum si nici in momentele cind eram impreuna toti trei.

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori stefana1 stefana1 Buna ziua, Am introdus in luna septembrie actiunea de divort direct la Judecatorie, din culpa sotului,motivele fiind violenta fizica si verbala in prezenta ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva diana2003 diana2003 buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. sunt intr-o situatie disperata si simt ca justitia e nedreapta si nu stiu ce sa fac. Am introdus divortul acum ... (vezi toată discuția)