buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. sunt intr-o situatie disperata si simt ca justitia e nedreapta si nu stiu ce sa fac. Am introdus divortul acum un an si 3 luni la judecatorie si am cerut custodie exclusiva. Fiica mea in varsta de 10 ani a depus de doua ori marturie la judecatorie , o data de fata cu cineva de la protectia copilului, o data doar cu judecatoarea, si inca o data a fost trimisa la evaluare la protectia copilului. de fiecacare data a spus ca nu vrea sa isi vada tatal nici macar la vizita, deoarece este foarte violent, a baut-o si pe ea si pe mine de nenumarate ori, ne- a arunca tafara din masina de cateva ori, ne-a dat afara din locuinta comuna, a spart usa si a intrat in dormitor peste noi de nenumarate ori , am ajuns la spital batuta de multe ori si am 2 certificate medicale, toate violentele fiind de fata cu fiica mea, ma urmareste si ma ameninta, am martori care au deps marturie in doaua randuri obtinand doua ordine de restrictie emise de doi judecatori. am 4 martori care au participat la violente si jigniri sau amenintari in public, ma suna si ma ameninta ca ma omoara si ca plateste pe cineva sa o faca , la fiecacre ordin de restrictie fiica mea a fost interogata de alt judecator si de alt procuror si au emis ordinele de restrictie si cu toate astea dna judecator de la fond considera ca este necesara custodia comuna si mai mult, ii da drept de vizita de 4 ori pe luna!! in conditiile in care fiica mea nu vrea sa il vada deloc iar eu am cerut drept de vizita pentru tata, doar o data pe luna. Fostul sot m-a amenintat ca va cumpara toti judectorii, insa nu l-am crezut. nu stiu ce sa fac, ma apuca disperarea. Cate cai de atac mai am? Cati judecatori mai poate cumpara? Dupa ce se incheie divortul mai pot deschde altul doar pentru custodie?
Multumesc,
Diana
Cel mai recent răspuns:
aiai , utilizator
11:00, 30 Septembrie 2014