avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... custodie minor ultimul termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

custodie minor ultimul termen

buna ziua.
daca urmatorul termen al procesului este si ultimul,nu exista nici o posibilitate sa aduc la dosar si alte probe?nu cunosc termenii juridici.avocatul mi-a spus ca nu se mai poate,numai concluziile avocatilor.
multumesc.
am mai incercat acum citeva minute sa postez aceasta intrebare,numai ca am dat mai multe detalii.daca am facut vreo greseala si topicul a fost sters de catre admini-caci nu-l gasesc pe forum- imi cer scuze,dar nu este aceeasi intrebare ca in celelalte topicuri deschise de mine,sint numai intrebari privitoare la procesele mele dar pentru problem diferite.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
Daniela Cristache,
Cel mai recent răspuns: Daniela Cristache , 14:55, 6 Noiembrie 2015
Nu va ajuta acum sa va schimbati avocatul.
marturiile "martorilor" lui au fost facute in fata unui notar,mi-a spus avocatul si sint ca si cum martorii s-ar fi prezentat in fata instantei.deci fara comisie rogatorie.deci e posibil?
Buna seara din nou!
Peste 2 saptamani am probabil ultimul termen la apel.
Recapitulez:
-Violenta fizica impotriva mea ,a primit un an si jumatate inchisoare dar in urma apelului s_a transformat in "cu suspendare";cu copilul de fata,care s-a ales cu o vanataie pe tampla cand tatal a aruncat cu un scaun dupa mine.Eu am certificat medico-legal;un deget si o coasta rupte si vreo 16 zile de ingrijire medicala iar copilul un act medical care certifica acea vanataie.
-Tatal a fost obligat din septembrie anul trecut la plata pensiei de intretinere,dar de atunci s-a dat la fund;nici un ban,nici un telefon,nici o vizita,desi are dreptul la 12 week end uri pe an.A fost ziua fetei de curand,nu a felicitat-o in nici un fel.
-Am fost cu fetita la control de specialitate in strainatate cu ordonanta presedentiala,el a refuat sa primeasca scrisorile prn care il instiintam si-i ceream acordul,
Oare primesc custodia exclusiva sau instanta va considera in continuare ca e un tata responsabil care merita sa impart custodia cu el?
Ah,si inca ceva,in vara aceasta am petrecut mai multe zile in mai multe dati cu fetita prin spitale, fetita fiind bolnava.El? El si-a cumparat yacht cu care s-a plimbat cu prietenii pe Coasta de Azur si Spania.
Buna ziua,vesti bune,am primit custodia exclusiva!
Judecatorii au aminat pronuntarea in 2 rinduri si apoi au hotarit. Acum astept redactarea,care dureaza vad mai mult decit cele 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori stefana1 stefana1 Buna ziua, Am introdus in luna septembrie actiunea de divort direct la Judecatorie, din culpa sotului,motivele fiind violenta fizica si verbala in prezenta ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva diana2003 diana2003 buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. sunt intr-o situatie disperata si simt ca justitia e nedreapta si nu stiu ce sa fac. Am introdus divortul acum ... (vezi toată discuția)