avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia copilului pe card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia copilului pe card

Buna ziua

In urma cu un an si jumatate am facut un card visa electron la Raiffaisen Bank pentru a lua alocatia copilului.Acum nu mai sunt multumita pentru ca este comisionul prea mare si asi vrea sa renunt la el.
Cum se procedeaza?cum pot face sa iau iar alocatia de la posta?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: dsmihalea , utilizator 18:59, 9 Mai 2014
Mergeti la AJPIS si solicitati plata alocatiei prin mandat postal.
Inainte trebuie sa merga la banca sa fac o cerere pentru ca renunt la card ?
sau merg doar la AJPIS?
SI in cat timp imi vin iar banii prin posta.
Multumesc
Mergeti direct la AJPIS , ei sunt cei mai in masura sa va spuna cand va vin banii.
da dar inainte sa merg la AJPIS trebuie sa trec pe la banca unde am cardul?
multumesc
Nu este nevoie sa treceti pe la banca. Este doar card pe care primiti alocatia?

Alte discuții în legătură

Mutare alocatie de pe card la posta! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Pana in aceasta luna am primit alocatia copilului pe un card de debit de la o banca. Acum am revenit in tara,am un domiciliu stabil si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere si ajofm annabell annabell Pensia de intretinere a minorului i se retine tatalui copilului din somaj, dar AJOFM trimit aceasta pensie prin mandat postal, si pentru ca nu locuiesc la ... (vezi toată discuția)