avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare abonament lunar de transport local in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare abonament lunar de transport local in interesul serviciului

Lucrez in ,,aprovizionare".Pentru rezolvarea sarcinilor de serviciu am aprobare pentru decontarea lunara a abonamentului valabil pe toate liniile localitatii.Abonamentul il cumpar din banii mei. Daca am 7 zile de concediu sau sunt in delegatie,la sfarsitul lunii,fac decontul pentru recuperarea banilor. Cati bani mi se deconteaza,suma integrala sau numai partea in care am utilizat abonamentul?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:57, 12 Mai 2014
Dreptul la decontarea cheltuielilor de transport efectuate pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu in cadrul localitatii in care va desfasurati activitatea,este prevazut la art.36 din HG nr.1860/2006. Potrivit art.41 din aceeasi hotarare,decontarea cheltuielilor de aceasta natura este permisa numai pentru transportul in interesul serviciului. In aceste conditii,este firesc ca decontul pentru abonament sa fie completat si aprobat doar pentru valoarea aferenta perioadei cat ati efectuat sarcinile de serviciu in cadrul localitatii in care va desfasurati activitatea,unde de fapt trebuie sa fie si sediul firmei si domiciliul salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare bilete de tramvai / autobuz friday_325 friday_325 Buna ziua, functia mea este de asa natura incat trebuie sa ma deplasez in afara firmei, la DSV, la alte organe ale statului cu diferite corespondente, pt ... (vezi toată discuția)
Decontare delegatie stecki stecki Am o intrebare de zece puncte vizavii de decontari in cadrul institutiilor publice, care suna asa: Eu am fost intr-o delegatie cu masina proprie si mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de deplasare in interiorul tarii rodicaonet rodicaonet Buna ziua. Am urmatoarea situatie si va rog frumos sa ma ajutati, daca este posibil. Societatea se ocupa de insotirea trenurilor ce transporta ... (vezi toată discuția)