avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Buna seara,
Am primit o instiintare e la ANAF in care sunt anuntata ca niste bunuri ale unei societati comerciale sunt puse sub sechestru,as dori ajutor in formularea unei cereri de anulare a titlului executoriu pentru ca eu nu am primit nici o instiintare si nici o notificare pana la primirea acestui titlu executoriu.As dori sa fac constestia pentru ca nu s-au respectat,din punctul meu de vedere,etapele premergatoare acestei ultime notificari.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 14:10, 13 Mai 2014
1.exercitati procedura prealabila prevazuta de legea contenciosului administrati
2.dupa 30 de zile in lipsa unui raspuns sau raspuns negativ formulati o actiune in contencios administrativ fiscal la sectia de contencios administrativ a tribunalului de care apartineti
3. in acceasi actiune sau separat si la aceeasi instanta solicitati suspendarea executarii actului administrativ fiscal
4. formulati contestatie la executare si suspendarea executarii daca a fost inceputa executarea silita
5. solicitati suspendarea provizorie a executarii pana la solutionarea cererii de suspendare de la punctul 4

iata cum se fac cinci dosare:D
Multumesc mult.
As dori daca puteti sa ma ajutati sa formulez contestatia,am inteles ca trebuie sa fie cat mai "avocateasca"sa poata fi luata in considerare,sau sa imi spuneti unde pot gasi o contestatie pe care o pot folosi ca model.
Mergeti la un avocat. Modele nu exista. Fiecare caz in parte este unic, chiar daca "obiectul" este acelasi.
milikka a scris:

1.exercitati procedura prealabila prevazuta de legea contenciosului administrati

Aceasta contestatia de care mentionati, se face in scris si se adreseaza cui ? se poate trimite prin posta? Va rog detaliati putin acest pas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expunerea situatiei o persoana primeste titlu executoriu din ... Ezoteric Ezoteric Expunerea situatiei O persoana primeste titlu executoriu din partea organului fiscal. Aceasta trebuie ca in 15 zile sa conteste titlul. Dar, am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Contestaþie împotriva deciziei de impunere mioara2012 mioara2012 buna ziua! Daca am facut o contestatie la decizia de impunere pt ca nu s-a emis respectand art 27 si 28 din codul de procedura fiscala si nu am solicitat (in ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil al carui proprietar este plecat in strainatate Mazaroiul Mazaroiul Buna ziua , ma numesc Ionut ..intrebarea mea ar fi daca se poate sa fie executat un imobil al carui proprietar este plecat in strainatate sau daca acest motiv ... (vezi toată discuția)