Buna seara,
Am primit o instiintare e la ANAF in care sunt anuntata ca niste bunuri ale unei societati comerciale sunt puse sub sechestru,as dori ajutor in formularea unei cereri de anulare a titlului executoriu pentru ca eu nu am primit nici o instiintare si nici o notificare pana la primirea acestui titlu executoriu.As dori sa fac constestia pentru ca nu s-au respectat,din punctul meu de vedere,etapele premergatoare acestei ultime notificari.
1.exercitati procedura prealabila prevazuta de legea contenciosului administrati
2.dupa 30 de zile in lipsa unui raspuns sau raspuns negativ formulati o actiune in contencios administrativ fiscal la sectia de contencios administrativ a tribunalului de care apartineti
3. in acceasi actiune sau separat si la aceeasi instanta solicitati suspendarea executarii actului administrativ fiscal
4. formulati contestatie la executare si suspendarea executarii daca a fost inceputa executarea silita
5. solicitati suspendarea provizorie a executarii pana la solutionarea cererii de suspendare de la punctul 4
Multumesc mult.
As dori daca puteti sa ma ajutati sa formulez contestatia,am inteles ca trebuie sa fie cat mai "avocateasca"sa poata fi luata in considerare,sau sa imi spuneti unde pot gasi o contestatie pe care o pot folosi ca model.