avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil al carui proprietar este ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil al carui proprietar este plecat in strainatate

Buna ziua , ma numesc Ionut ..intrebarea mea ar fi daca se poate sa fie executat un imobil al carui proprietar este plecat in strainatate sau daca acest motiv poate fi folosit pt a contesta executarea . Si altceva se poate merge cu executarea pana la capat inclusiv sigilare , sechestru etc daca nu sa incheiat actiunea de contestare a executarii..? As dorii daca se poate si in privat sa discut cineva specializat in asa ceva
Cel mai recent răspuns: Mazaroiul , utilizator 15:40, 14 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare eugen82 eugen82 as dori sa stiu cum trebuie sa procedeze legal un executor judecatoresc daca a fost trimisa catre debitor somatie de executare, dar acesta are pe rol o cerere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)