avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contestatie grad de handicap mediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contestatie grad de handicap mediu

Sotia mea a avut anterior gradul de handicap accentuat pentru diagnosticul de diabet insulino-dependent cu 4 insuline pe zi, dezechilibrat plus miastenia gravis in tratament cu neostigmina 5 comprimate pe zi. Ar dori daca exista cineva sa-i spuna de pe acest site daca contestatia ei depusa acum mai bine de 30 zile dar la care stie ca trebuie sa astepte 45 de zile pentru raspuns ,in cazul in care se depaseste acest termen pentru raspuns gradul anterior de handicap se considera tacit acceptat si cine ii va dovedi acest lucru.vreau sa spun daca in termen de 45 zile nu primeste raspuns contestatia ei se considera admisa? Si cum isi va da seama de asta?
Ultima modificare: Duminică, 18 Mai 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: danny_zupa , utilizator 14:00, 22 Iulie 2015
Autoritatea careia ati adresat cererea de revizuire hotarare comisie medicala detine obligatia sa comunice oficial solutia respectiv admiterea sau respingerea contestatiei
Lipsa raspunsului autoritatii in termenul legal prevazut nu echivaleaza cu mentinerea incadrarii initiale
Si totusi de ce se da un termen de maxim 45 zile pentru acest raspuns, adica o noua examinare a actelor depuse la dosar, daca nu se respecta? Nu este normala si o sanctiune de nerespectarea timpului maxim/atunci de ce nu se stabileste 2 sau 3 luni par-example?
Ultima modificare: Duminică, 18 Mai 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Interventie moderator:
:rtfm:

Rog sa nu mai scrieti exclusiv cu majuscule!
Este foarte obositor de citit si este si contrar Regulamentului de postare pe forum.
Acum am facut eu corectiile.
Multumesc pentru intelegere!
Acelasi lucru am patit si eu, grad mediu, desi anterior fusese accentuat. Ati rezolvat ceva pana la urma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de handicap narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sun cu diabet zaharat insulino dependent si fac 4 doze de insulina pe zi de la varsta de 11 ani in prezent am 34 deci de 23 de ani sufar de aceasta ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap schimbat; am vreo sansa la tribunal? chitimia chitimia Nu stiu daca am postat bine subiectul meu de discutie pentru ca abia m-am inscris pe site ,asa ca o sa va spun problema mea : sunt bolnav de diabet de 28 de ... (vezi toată discuția)