avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la proprietate

Buna ziua, va rog un raspuns la o situatie oarecum ciudata si in acelasi timp o solutie sau o idee care sa ma ajute in aceasta situatie. Sunt ADJUDECATARUL UNUI IMOBIL CU 2 PROPRIETARI FOSTI SOTI EXECUTATI SILIT. Am achitat impozitul pe transfer pt ambii fosti proprietari la DGFP si am primit cele doua chitante si o decizie de impunere doar pe numele unuia dintre fostii proprietari, . iar din acest motiv OCPI refuza intabularea pe motiv ca decizia de impunere a celuilat fost propr nu mi a dat o de la finante pt respectivul este de negasit.X-(

Alte discuții în legătură

Impozit de transfer proprietate in urma executarii silite dtztz dtztz Buna ziua! Sunt adjudecatar. Executorul mi-a transmis verbal ca o sa ma coste printre altele si 2% din valoarea la care s-a adjudecat imobilul. A balbait-o ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare laurentiu123456 laurentiu123456 Buna ziua , Am cumparat un imobil executat prin licitatie publica , am platit pretul integral ,mi sa eliberat cat si actul de adjudecare de catre BEJ ,iar ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva incheierii de carte funciara Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dragi colegi, va supun atentie urmatoarea speta pentru a o dezbare: In septembrie 2012 am formulat o plangere impotriva incheierii de carte funciara ... (vezi toată discuția)