avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde trebuie sa ma adresez ca sa aduc la cunostinta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde trebuie sa ma adresez ca sa aduc la cunostinta abuzurile din ROMANIA ?

Nu inteleg de ce handicapatii au nici 10 euro INDEMNIZATIE pe cand un EUROPARLAMENTAR are 6000 de euro, este INTOLERABIL asa ceva !!!
UNIUNEA EUROPEANA cum verifica abuzurile facute de ROMANIA persoanelor cu handicap, pratic ii obliga la SCLAVIE FORTATA, trafic de organe, prelevare, prostitutie, etc. in rest MOOOR !!
NU AU DREPTURI la nici 10 euro, politica ii incadreaza pe politicieni la 200 lei si alte drepturi , degeaba merge un batran fara degete la mana dreapta il obliga sa munceasca cu STANGA dar el nu are LOC de munca , nu i da nimeni la varsta lui !!
DE la 35 de ani nu mai ai loc de munca in ROMANIA decat daca intinzi SPAGA sau faci INFRACTIUNI la baronii POLITICI , asta e ROMANIA !!!
Daca in CV ai scris HANDICAP te REFUZA , discriminare !!!
M am uitat la ORBI -cantareti toti aratau bine la fazta, MEDICUL DIN COMISIE i a spus unei oarbe ca arata bine la fata si a incadrat o la 33.5 lei dar fisa ei MEDICALA spune ca nu vede, ce se intampla ?!!! FEMEIA a cotizat acum nu mai poate !!
CEI din mediu rural sunt foarte RANITI de cei din COMISIE, ii trimit sa faca repetitiv analizele, este un COSMAR ce traim .
MIE ca cetatean imi pare rau ca TRAIESC asa ceva, nu pot sa cred, este regim auster de LAGAR idem perioada lui BOC, in perioada lui ne au trimis si la MEDICINA legala sa constate HANDICAPUL, nu s normali la CAP !!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2014
lexoradeanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 10:31, 11 Mai 2014
Ca idee generala: ganditi atent inainte de a vota la toate scrutinurile din Romania.
In particulare, pe fiecare tip de problema, plangeri administrative la forurile centrale si/sau locale care au responsabilitati in domeniul respectiv.
In final, instantelor de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lngradire drept vot romani din diaspora croco_madness croco_madness Buna seara ! Locuiesc in londra si din pacate pentru tara mea nu am fost lasat sa votez cu toate ca am asteptat ore intregi la rand. Se poate da statul in ... (vezi toată discuția)
Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
Combaterea prostitutiei prin interzicerea publicarii anunturilor specifice antiprostitutie antiprostitutie Buna ziua tuturor, Sunt nou aici dupa cum se vede... Sunt interesat in combaterea acestui fenomen (prostitutia) in Romania. Acum cativa ani am avut ... (vezi toată discuția)