avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare sillita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare sillita

Cum pot afla daca o banca a pus executare silita? Eu nu am primit nimic.
Cel mai recent răspuns: richard , utilizator 16:55, 29 Mai 2014
Cand primiti notificare de la executor
Va puteti uita pe portalul instantei de judecata,
[ link extern ]
cautati dupa judecatoria pe raza careia va aflati domiciliul si tastati, apasati pe dosare in partea stanga si apoi sus in chenar dupa numele dvs, aflati daca a cerut si cine executarea dvs silita.
mai degraba sa cautati dupa curtea de apel din raza careia aveti domiciliul pentru ca este competenta dupa sediul executorului judecatoresc.
ghitac a scris:

mai degraba sa cautati dupa curtea de apel din raza careia aveti domiciliul pentru ca este competenta dupa sediul executorului judecatoresc.

@ghitac
Ati incurcat competentele teritoriale ale executorului judecatoresc cu ale instantei de executare in cele doua coduri, vechi si nou.

@ContSters320540
Daca se urmareste un imobil cunoscut bancii sau un venit salarial de la un loc de munca cunoscut bancii prin actele depuse pentru credit, in Vechiul cod, da, in NPC - nu. E dificil de aflat daca s-a cerut incuvintarea executarii silite si carei judecatorii.
Oricum este prea tarziu si petru plata datoriei restante - o puteti insa plati la prima banuiala, scutiti o parte din cheltuielile de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor ... ghita_28 ghita_28 Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor după ce a fost respinsă o Incuvintare executare silită, ce a rămas definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)
Incuvintare executare silita maria1956 maria1956 buna seara va rugam sa ne spuneti care este diferenta in a cere incuvintare executare silita la jud.sector 2 si jud. sector 1.Va multumim (vezi toată discuția)