avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este sau nu savarsirea infractiunii de rapire de minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este sau nu savarsirea infractiunii de rapire de minor

buna ziua va rog sa ma ajutati in vederea solutionarii unui caz si anume fosta mea sotie s-a dus si efectiv mi-a luat copilul fara acordul meu aduca acest lucru este savarsirea infractiunii de rapire de copil si as dori toate demersurile ce trebuiesc facute pentru a o actiona in instanta.Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra

Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:15, 20 Mai 2014
Ce inseamna mi-a luat copilul , nu e si al ei ? De unde l-a luat ?
"gi-jane2" conform acordului incheiat la institutia de politie a orasului unde locuiesc copii au ramas la mine,la casa lor si domiciliul lor ,acolo unde s-au nascut si au copilarit pana cand se va actiona proces pentru custodia copiilor in instanta,si ca sa intelegi copilu de care vb ca m-i la furat se afla la bunicii ei la tara iar "doamna " ca o mama nu se poate numi cea care ai dai sangele pe nas unui copil sau care ai da cu scrumiera in cap ,s-a deplasat la parintii mei adica bunicii copiilor cu pretextul ca ie dor de el si ca vrea sa-i cumpere ceva si aici mentionez ca eu nu am fost instiintat de "doamna" ca merge la ai mei ,fapt care la luat din curtea bunicilor si a fugit cu copilul ....sper ca acum ai inteles despre ce este vorba????
Nu, n-am inteles.. n-am inteles nici ce e cu acordul incheiat la politie.. si de cand incheie politia acorduri privind locuinta si daca tot trebuia sa fie copilul la dvs, ce cauta la bunici, nu am inteles de ce credeti ca pot cunoaste o situatia fara sa o expuneti si n-am inteles nici de cand ne tutuim.
Daca nu aveti o hotarare judecatoreasca in care sa se specifice ca domiciliul copiilor este la dvs, atunci doamna a actionat in limitele legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor nerecunoscut de tata, răpit de la mama mea. cum îl pot lua înapoi? Jeoo Jeoo Am și eu o întrebare eu am fost plecata din tara și copilu meu a ramân cu mama mea și după un timp tata la fata mi.a luat copilu de la mama fără voia ... (vezi toată discuția)
Buna: sotia a plecat de acasa cu minorul deavolul deavolul buna am si eu o problema sotia a fugit de la mine cu copilu de 1 an si 10 luni si ea o plecat in germania si vr sa iau copilu de la masa dar nu mil da si am ... (vezi toată discuția)
Copil minor andreibanu1985 andreibanu1985 vreau sa aduc copilu minor in germania precizez ca mama si copilu au stat 6 luni au acte aici si a mers acasa si acum nu mai vrea sa vina.credeti ca am sanse ... (vezi toată discuția)