avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA

Buna ziua,
va rog daca ma ajutati cu urmatoarea problema:
- vreau sa solicit rambursarea tva si nu stiu daca in afara de a bifa pe decont optiunea de rambursare mai am si alte obligatii documentare , am inteles ca mai e o anexa de completat -aveti un model va rog. Depunerea decontului se poate face normal online sau trebuie sa merg si la Finante- departament TVA sa notific? Sunt contribuabil mijlociu -am obligatii suplimentare?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 18:06, 11 Mai 2014
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a emis o noua procedura de rambursare a TVA-ului, publicata in Monitorul Oficial.

Ordinul ANAF nr. 2017/2011 a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 362 din 24 mai.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare tva cu dobanzi si penalizari oanamari98 oanamari98 Se pot compensa obligatii de plata, respectiv dobanzi si penalizari de intarziere aferente impozitului pe profit cu TVA de recuperat? E necesara o cerere ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea verificarii unei societati declarate inactive byly74 byly74 Buna ziua,va cer ajutorul in urmatoarea problema: -am cumparat materiale de la o societate ,care ulterior am aflat dupa controlul de la finante ca era ... (vezi toată discuția)
Un nou formular pentru decontul de tva ContSters233047 ContSters233047 [b]Un nou formular pentru Decontul de TVA [/b] Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea informează contribuabilii că, în Monitorul Oficial al ... (vezi toată discuția)