avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitii obiecte de inventar sau de miloace fixe?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitii obiecte de inventar sau de miloace fixe?

Care sunt avantajele sau dezavantajele achiziţionării şi trecerii la cheltuielile PFA-ului (ÎI) a anumitor obiecte de inventar sau, pe de altă parte, a unor mijloace fixe?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:46, 11 Mai 2014
Ce avantaje sau dezavantaje sa fie. Le cumparati pe pfa (II) cu factura, le treceeti in registrul jurnal de incasari si plati si registrul inventar si astfel puteti sa deduceti cheltuieli cu ele. Altfel nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - realizare site-uri web earlysunset earlysunset Sunt la inceput de drum si am nevoie de cateva raspunsuri. Am \\"rascolit\\" internetul si am gasit tot felul de pareri diferite. Va rog sa imi raspundeti ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin laurentiucostel79 laurentiucostel79 in primul rand LA MULTI ANI,acum as dori sa intreb daca pot deschide pe PFA un magazin de vanzare produse de curatenie,ce acte ar trebui sa intocmesc dupa ce ... (vezi toată discuția)
Diferenþã între pfa ºi Îi FiliposConstantin FiliposConstantin Din punct de vedere fiscal, există vreo altă diferenţă între PFA şi ÎI, în afară de numărul de angajaţi admisibili pentru desfăşurarea ... (vezi toată discuția)