avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt conditiile functionarii unei ferme de iepuri?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt conditiile functionarii unei ferme de iepuri?

Buna ziua! Vreau sa-mi infiintez o ferma de iepuri si ma intereseaza si pe mine sa stiu care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru aprobarea functionarii. Ma poate ajuta cineva?

Alte discuții în legătură

Masura 112 carmena_iasi carmena_iasi Buna ziua. As dori si eu o lamurire referitor a aceasta masura, daca se poate... As dori sa stiu daca as putea aplica la aceasta masura in cazul in care am ... (vezi toată discuția)
Vreau in tara mea misulikka misulikka buna ziua, ma intrebam daca este cineva care ma poate lamurii, detin in tara o casa de 450mp si o anexa de 180mp as dori sa revin in tara si ma interesa cum ... (vezi toată discuția)
Cresterea iepurilor domestici - fonduri nerambursabile Romeo-Vali Romeo-Vali daca ai o mica ferma de iepuri beneficiezi de fonduri neranbursabile de la stat? (vezi toată discuția)