avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plan invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plan invatamant

Buna ziua.in anul 2004 am absolvit o scoala postliceala sanitara care prin anul 2006 a fost inchisa.acum o luna am apelat la fostul director,care detine arhiva scolii,pentru a-mi elibera planul de invatamant ,necesar plecarii in strainatate,dar acesta refuza sa mi semneza si sa-mi stampileze acele hartii necesare.ce pot face in acest caz? MULTUMESC ANTICIPAT!
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2014
alecsiaflorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:57, 15 Mai 2014
Nu se poate elibera planul de invatamant. Solicita un document, un extras, din care sa reiasa ce anume contine plan. de inv. Solicitarea sa o faceti in scris. Daca refuza nejustificat, va ramane calea unei actiuni judiciare i contencios administrativ.
multumesc.dar problema e ca in strainatate solicita planul de invatamant
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
alecsiaflorin, utilizator
Solicitați copie după planul de învățământ, că e document public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea diplomei de asistent medical leo_27 leo_27 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca scoala sanitara postliceala fundeni din Bucurest, Promotia 2001, este recunoscuta si in afara,UE...Subliniez ca mi sa ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma postliceala 2014 Brooke Brooke Buna ziua ! Anul acesta am terminat o postliceala sanitara si deja mi-am gasit de munca in afara tarii . Problema este ca nu pot sa ma inregistrez acolo doar ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)