avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plan invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plan invatamant

Buna ziua.in anul 2004 am absolvit o scoala postliceala sanitara care prin anul 2006 a fost inchisa.acum o luna am apelat la fostul director,care detine arhiva scolii,pentru a-mi elibera planul de invatamant ,necesar plecarii in strainatate,dar acesta refuza sa mi semneza si sa-mi stampileze acele hartii necesare.ce pot face in acest caz? MULTUMESC ANTICIPAT!
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2014
alecsiaflorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:57, 15 Mai 2014
Nu se poate elibera planul de invatamant. Solicita un document, un extras, din care sa reiasa ce anume contine plan. de inv. Solicitarea sa o faceti in scris. Daca refuza nejustificat, va ramane calea unei actiuni judiciare i contencios administrativ.
multumesc.dar problema e ca in strainatate solicita planul de invatamant
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
alecsiaflorin, utilizator
Solicitați copie după planul de învățământ, că e document public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea diplomei de asistent medical leo_27 leo_27 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca scoala sanitara postliceala fundeni din Bucurest, Promotia 2001, este recunoscuta si in afara,UE...Subliniez ca mi sa ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)