avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depun 390?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depun 390?

firma de transporturi platitoare de TVA ,neinregistrata in ROI ,transporta pentru o firma din Romania o masina in Ungaria.La intoarcere se defecteaza masina proprie si achizitioneaza piese auto (fact emisa cu TVA) de pe teritoriul Ungariei in valoare de 7.800 forinti ( app. 25 euro). Factura emisa de firma din Ungaria se declara in 390? De trecut in ROI stiu ca nu este obligatoriu sa ne trecem daca nu avem tranzactii externe de 10.000 euro ,gresesc?Multumesc de ajutor

Alte discuții în legătură

Manopera+piese auto ungaria me.elena me.elena Buna ziua Am si eu urmatoarea probl:o firma din Romania a avut un accident cu una dintre masini in Ungaria iar reparatia auto a facut-o acolo primind 2 fact ... (vezi toată discuția)
Achizitii de servicii intracomunitare boda_meli boda_meli Buna ziua, O firma din Romania, platitoare de TVA, achizitioneaza servicii se reclama-publicitate de la o firma din Ungaria tot platitoare de TVA. Serviciile ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara de piese Stefania26 Stefania26 Buna ziua ,sunt inregistrat in ROI si am achizitionat din Ungaria de la o firma (care e inregistrata si ea in ROI ) piese auto in valoare de 1365 euro .Unde ... (vezi toată discuția)