avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rezultat comisie rogatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rezultat comisie rogatorie

Buna ziua. Sunt intr-un proces civil . Am trimis Comisie Rogatorie la locul de munca al sotului. Au trecut 6 luni si inca nu am primit nici un raspuns. Cat timp dureaza ca sa ajunga raspunsul ? Multumesc
Comisie rogatorie la locul de muncă.. Mai exact?
In Turcia, la firma unde lucreaza, sau cel putin stiu ca lucra ...
Uneori poate depăși termenul indicat de către dumneavoastră. Însă tot nu mi-ati raspuns ce obiect are comisia rogatorie, ce anume trebuie să se faca prin intermediul acestei comisii?
Am cerut salariul pe ultimele 6 luni pentru plata pensiei de intretinere a minorului . A trecut foarte mult timp... si daca la urmatoarea infatisare nu o sa ajunga raspunsul comisiei ,o sa intram in vacanta si tocmai prin septembrie posibil sa aflu.. si sa inchei acest proces. De aceea intreb cat poate dura aceasta comisie rogatorie. Si inca o intrebare... Banii ii pot recupera din urma? Tin sa precizez ca baietelul are 2 anisori si nu am fost ajutata cu absolut nimic, sunt in proces de 1 an.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2014
ElenaIonescu, utilizator
Într-o primă fază, judecătoria inaintează către tribunal actele și solicitarea traduse de către dumneavoastră catre tribunalul din Turcia și după obținerea răspunsului procedura de mai sus in sens invers, deci este posibil sa dureze.
Puteti solicita si dumneavoastra direct firmei respective in tot acest timp un raspuns.

Pensia de intretinere se poate solicita a fi platita de la data inregistrarii actiunii la judecatorie.
Se dau termene de regula si in vacanta judecatorească in astfel de dosare.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2014
ContSters318277, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - utilizarea unor informatii dintr-un alt dosar in determinarea cuantumului pensiei annahm11 annahm11 Tatal a 3 copii din doua relatii diferite lucreaza in Germania. Ambele mame au deschis actiuni pentru recalcularea pensiei de intretinere a copiilor, ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere minor geta_roman geta_roman În 2008 s-a stabilit pensia minorului in functie de salariul min/economie de 95 ron,desi tatal copilului lucreaza in Spania dar nu-i cunosc adresa si locul ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie in proces civil ElenaIonescu ElenaIonescu Buna ziua, Pentru stabilirea pensiei de intretinere a minorului s-a trimis prin Instanta de Judecata o Comisie Rogatorie prin Ministerul Justitiei la firma ... (vezi toată discuția)