Buna ziua,
Pentru stabilirea pensiei de intretinere a minorului s-a trimis prin Instanta de Judecata o Comisie Rogatorie prin Ministerul Justitiei la firma unde stiam ca fostul meu sot lucreaza. Precizez ca este cetatean turc. Am dat adresa firmei respective dar intre timp am aflat ca lucreaza la o alta firma, tot in Turcia. Intrebarea mea este urmatoarea: Comisia Rogatorie il verifica pe fostul sot la firma respectiva sau la institutiile unde isi declara veniturile?
Depinde de ceea ce a solicitat instanta prin comisia rogatorie, cel mai probabil veniturile de la firma indicata ca nu vor face cei din Turcia cercetari sa identifice locul de munca. Probabil ca se va reveni cu o noua cerere.
Multumesc pentru raspuns. Am cerut o alta comisie rogatorie la noul loc de munca,dar Instanta nu a acceptat. Am depus la dosar adresa si numele firmei insa au avut loc doua termene in care nu s-a trimis adresa. Trebuie sa astept raspunsul primei comisii rogatorii ? sau se poate trimite ? Nu inteleg de ce nu este admisa cererea mea si nu stiu ce pot sa fac. Timpul trece ....