avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raporturi zilnice scoase sporadic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raporturi zilnice scoase sporadic

Buna ziua,
Un magazin satesc(SRL, microintreprindere, neplatitor de TVA) unde vanzatorul e si administrator, nu emite bonuri fiscale doar din cand in cand(ca uita), lunar apar diferente intre stocul faptic si scriptic, minusul in gestiune nu e minus - c/v acesteia exista ca suma- doar ca nu e evidentiata in Z-turi. Poate inregistra aceste sume in contabilitate la sfarsit de luna pe numele sau, eventual o factura si chitanta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:16, 12 Mai 2014
Nu. Trebuie sa bage in casa de marcat in fiecare zi, atunci cand face vanzarea iar apoi sa apara acele vanzari in raportul z scos la sfarsit de zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Drepturile mele ca angajat in astfel de situatie georgi87 georgi87 As dori sa stiu daca firma la care lucrez in momentul de fata are dreptul sa ma dea afara pentru un minus care a iesit pe casierie, pe tura mea si a colegului ... (vezi toată discuția)
Retiparire bon: diferente raport z - registrul de casa ginaro ginaro Buna ziua, Am urmatoarea problema: am un magazin pentru care am achizitionat un sistem de gestiune complet, inclusiv calculator si casa de marcat. La ... (vezi toată discuția)