- am drept de vizită (definitiv și irevocabil) - "3 săptămâni în vacanța de vară"
- deoarece instanța nu a precizat exact intervalul am întâmpinat probleme în luarea copiilor, nu i-am putut lua în această perioadă și nu am putut pune în executare sentința
- am făcut cerere pentru stabilirea clară a intervalului, instanța de fond mi-a dat câștig de cauză și a stabilit clar perioada.
- ca să mă împiedice să pierd și vacanța asta de vară, partea cealaltă a făcut APEL.
întrebare:
Există o soluție legală de a putea lua copiii în vacanța vară de anul acesta?
Știu că cele trei criterii de admisibilitate sunt
- pastrarea unui drept ce s-ar pagubi prin intarziere,
- prevenirea unei pagube iminente si care nu s-ar putea repara
- inlaturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executari.
Mai sunt și altele, pe care le-aș putea invoca?
Nu ai nici o sansa.o sa faci ordonanta prezidetiala o sa ti dea ce vrei... face recurs,apel..o sa dureze 1-2 ani si nu o sa poti lua copilul.
Cand hotararea ve deveni definitiva si irevocabila o sa vi cu politia ii vei face plangere minim 2 -3 luni...o sa stea pe la politie 2-5 luni apoi se cumuleaza dosarele intr unul singur si va merge la parchetul de pe langa judecatoria de care apartine domiciliul mamei...sta acolo 6 luni....minim si va primi ori amenda ori nimic....
Totul va dura 2-3 ani timp in care nu ai sa vezi copilul,timp in care copilul va fi abuzat moral si indepartat de tine intentionat.Se numeste sindromul PAS sindromul alienarii parentale...copilul deja va fi pierdut...abia pe la 12-14 ani mai ai sanse sa l vezi si sa l recuperezi poate moral...
Imi pare rau dar e doar adevarul pe cere l vei trai...eu patesc asta acum...