am o ordonanta presedintiala de program vizitare minor de sambata pana duminica de la ora 13 pana la ora 13
am obtinut acest program din nenorocul de a avea un avocat mediocru
am incercat de doua ori sa l schimb dar mereu m am lovit de...puterea lucrului judecat
avand in vedere ca procesul de divort se va prelungii si peste vacanta de vara pot sa mai fac ceva sa schimb aceasta ordonanta presedintiala?
Poate doar o intelegere cu fosta sotie ...ordonanta presedintiala are putere de lucru judecat in raport cu o alta ordonanta presedintiala pe care ati dori s-o promovati in acest sens.
Luati legatura cu un mediator si rugati-l sa ii trimita sotiei o invitatie la biroul acestuia, astfel incat, cu ajutorul unei persoane autorizate, sa incercati sa ajungeti la o intelegere, privind extinderea programului de vizitare, care sa fie valabila pe parcursul desfasurarii procesului de divort.
cu medierea nu obtineti mai nimic, deoarece o hot. judecatoreasca se poate schimba doar prin alta. pe urma, medierea nu este obligatorie, este un acord si atat , nu este executorie.nu mai spun ca daca va intelegeati nu mai ajungeati sa puneti problema asta, presupun.
solutia ar fi sa va angajati un avocat bun si sa promovati o noua ordonanta presedentiala, invocand motive noi fata de precedenta, pe care un avocat bun le va gasi cu siguranta;)
Din pacate mama fiului meu nu vrea
stiu sigur ca sufera de sindromul alienarii parintesti
din pacate uneori judecatori aleg cale cea mai simpla nu neaparat si cea mai buna- sa dea copilul la mama
Este foarte greu avand in vedere ca pe timpul vacantei copilul nu poate sta mai mult la mine
Ce pot risca in afara de o plangere penala daca iau copilul la mine in vacanta cateva zile?
Pot invoca interesul superior al minorului?