avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate obtine titlu de proprietate in aceasta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate obtine titlu de proprietate in aceasta situatie?

Vreau sa cumpar un teren care este in urmatoarea situatie:
Persoana care vrea sa-l vanda ,si care il lucreaza de peste 40 de ani,are o adeverinta eliberat de catre Consiliul comunal si semnata de Primar in care se arata ca terenul figureaza in registrul agricol din perioada 1956-1958 cu o suprafata de 0.2 Ha ,si este eliberata pentru obtinerea suprafetei de teren in cauza.
Adeverinta este pe numele tatalui acestei persoane si este decedat.
Se poate obtine titlul de proprietate cu aceasta adeverinta ?

Poate
Cel mai recent răspuns: sopor , utilizator 08:22, 13 Mai 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Utilizatorul terenului,de la decesul tatalui,in baza adeverintei de ce nu a desfasurat demersuri pentru obtinerea titlului de proprietate ?
Utilizatorul terenului era convins ca aceasta adeverinta ii da drepturi depline de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren agricol sopor sopor Buna ziua, Ma numesc Neamt Costan din Cluj Napoca.Am vrut sa cumpar un teren agricol cu o suprafata de 0.2 Ha de la o persoana din Com Frata ,Soporu de ... (vezi toată discuția)
Titlul de propietar dupa legea 18 1991 cum este legal sa mi se eliberze un titlul de propietar cum am fost pus in posesie in anul 1991 in urma unei adeverinte prin care reiese ca am fost pusa in ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate (2) Constantin Vera Constantin Vera Buna seara, Revin cu detalii suplimentare si cu marea rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: In 1995 s-a emis o adeverinta in baza ... (vezi toată discuția)