avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inscriere auto persoane cu handicap
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inscriere auto persoane cu handicap

Stie cineva. cumva, pe numele cui trebuie inscris un autoturism pt transport persoane cu handicap (al persoanei sau al reprezentantutlui legal) pt a beneficia de scutirea taxei de timbru de mediu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 21:52, 12 Mai 2014
Conform disp art 26 din L nr 448/2006 ,facilitatea scutirii impozitului aferent bun mobil,se acorda numai persoanei care, pe langa obligatia intrunirii si a altor conditii, face dovada ca este detinatoare de decizie/certificat de incadrare in grad de handicapat accentuat sau grav
'teles, sa traiti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce se refera: ''scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si mototriciclurilor”' mihaykys mihaykys Buna ziua, Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto pentru persoanele cu handicap gabitz77 gabitz77 Buba ziua. Sotia mea este incadrata ca persoana cu handicap. Eu ca sot beneficiez de scutirea impozitului auto ptr un mijloc de transport detinut pe ... (vezi toată discuția)