avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit auto pentru persoanele cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit auto pentru persoanele cu handicap

Buba ziua. Sotia mea este incadrata ca persoana cu handicap. Eu ca sot beneficiez de scutirea impozitului auto ptr un mijloc de transport detinut pe numele meu? autoturismul este dobandit in anii casatoriei. Deasemeni locuim intrun apart pe numele mamei mele, beneficiem de scutire a impozitului ptr acel apartament?. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:23, 9 Februarie 2015
Nu beneficiaza de facilitatea scutirii de impozit auto prev de disp L nr 448/2006 art 26 decat persoana care face dovada detinerii de certificat incadrare in grad handicap grav sau accentuat si este proprietarul bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere auto persoane cu handicap emil6702 emil6702 Stie cineva. cumva, pe numele cui trebuie inscris un autoturism pt [b]transport persoane cu handicap[/b] (al persoanei sau al reprezentantutlui legal) pt a ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Scutire impozite,persoane cu handicap Valiv57 Valiv57 Am handicap accentuat gr II .Beneficiez de scutire a impozitului pt autoturismul detinut de familie ? (vezi toată discuția)