avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie 230 pt 2% depusa in fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie 230 pt 2% depusa in fals

Azi am mers la finante sa depun formularul 230 si mi s-a spus ca nu se poate pt ca cnp-ul meu figureaza deja in baza de date iar declaratia 230 a mai fost depusa pe 12 martie. Nu au vrut sa-mi spuna de catre cine sau pt care ONG. I-am spus: doamna eu depun de ani de zile la aceeasi organizatie si apoi nu mai veneam, nu era absurd sa mai vin? Imi raspunde: poate cineva, vreun parinte a depus. I-am spus: nu. Parintii mei sunt pensionari si habar nu au de asta.Eu lucrez intr-un mediu cu oameni seriosi, nu fac asa ceva. Si tot asa.
Am rugat-o sa o anuleze pe cea de pe 12 martie si mi-a spus ca nu se poate. I-am spus atunci: stiti ceva, unde scrie director pe usa eu acolo merg. Abia atunci d-na s-a induplecat si m-a pus sa dau o declaratie prin care mentionez ca primul formular a fost depus in numele meu, dar fara acordul meu, dar nu cred ca ajunge undeva.
De ce mi-e frica: ca maine-poimaine ma pot trezi cu vreun credit pe numele meu.Vreau sa aflu cine s-a folosit de buletinul meu.
Unde trebuie sa ma adresez? Nu vreau sa fac rau la nimeni, vreau doar sa aflu.
Sper ca cineva sa ma indrume si pe mine.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: monagab1 , utilizator 21:20, 12 Mai 2014
Faceti o plangere la politie.

Vreau doar sa aflu persoana. Nu vreau sa fac rau la cineva. Dar nu stiu cum.
multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2014
monagab1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)
2 % se poate redirectiona de catre pensionari in anul 2019? pintilescusorin pintilescusorin In ce conditii poate un pensionar sa completeze acel formular de 2%, si daca acel pensionar are venituri si din salariu poate completa un al doilea formular ? (vezi toată discuția)
Declaratie 230 impozit 2% falsificata FlorinBis FlorinBis Buna ziua as dori sa stiu cum pot obtine o copie a declaratie 230, deoarece am primit un mail prin care mi se multumeste ca am donat impozitul catre un ONG Eu ... (vezi toată discuția)