avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducerea contributiilor sociale pe perioada de somaj ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducerea contributiilor sociale pe perioada de somaj tehnic

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri: Ma aflu in a patra luna de somaj tehnic si vreau sa stiu daca facilitatile oferite de stat angajatorului ( ex reducerea contributiilor sociale ..etc) se reflecta in vreun fel in salariul net.

Astept cu interes raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 11:29, 6 Mai 2009
Fiecare perioda se calculeaza conform legilor aplicabile.
Pentru perioda de activitate normala se calculeaza si se retin contributiile aferente, iar pentru perioada de somaj tehnic nu se vor retine aceste contributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii somaj tehnic miraj miraj Am o firma de confectii metalice si 6 angajati - ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa beneficieze de somaj tehnic ptr angajati prin rotatie. ce avantaje ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic gabita2000 gabita2000 Buna ziua, As vrea sa va intreb in primul rand ce inseamna somaj tehnic. Am inteles ca este 75% din salariu? Acest somaj ma afecteaza pe mine in privinta ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ruxandralider ruxandralider Va rog sa-mi spuneti daca perioada in care am fost in somaj tehnic se pune la vechime. In aceasta perioada contractul de munca a fost suspendat. (vezi toată discuția)