avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Import marfa din Turcia
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Import marfa din Turcia

buna! va rog frumos daca ma poate ajuta cineva:
-firma nou infiintata doreste sa importe marfa Turcia. ce declaratii trebuies intocmite si in ce registre trb sa sa inregistreze societatea?
zi buna tuturor! multumesc anticipat ptr raspuns!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 22:56, 13 Mai 2014
Din punct de vedere al protectiei mediului trebuie sa va inregistrati la Administratia Fondului pentru Mediu si sa depuneti lunar declaratii privind ambalajele introduse pe piata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie ambalaje reutilizabile rutamaria rutamaria Buna ziua, Lucrez la un service autorizat de telefonie mobile unde primim componente din afara tarii in ambalaje de lemn si carton.Majoritatea nu sunt la ... (vezi toată discuția)
Autorizatii firma noua piese auto horneactiberiu horneactiberiu buna seara,am infiintat o societate import piese iveco cu amanuntul si engro,as dori sa stiu exact care sunt pasii care trebuiesc sa le fac in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ambalaje import brunette brunette Buna, Am nevoie de o parere referitor la intregistrarea ambalajelor venite din import. E adevarat ca se inregistreaza pe consumabile? Sunt cutii de ... (vezi toată discuția)