avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu sunt inca lamurit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu sunt inca lamurit

Va multumesc ca mi-ati readus discutia pe forum si imi cer scuze pentru 'Revenire"(postarea repetata).Am sperat ca voi afla(de la persoane indreptatite)cum sa procedez cu problema ridicata(care nu a fost detaliata intr-o prima etapa)-nu am aflat!Am crezut ca daca exista toate "detaliile" pe care vi le-am furnizat ulterior(documente,lege,HG)se poate trage o concluzie-nu am aflat!In concluzie(a mea) Asociatia de Proprietari - nu da nimanui nici o socoteala,nu poate fi trasa la raspundere pentru nerespectarea sau incalcarea unor legi("inca valabile"),iar AG poare hotara orice.Multumesc,Cu Stima
V-am raspuns aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

....dar daca nu acceptati raspunsul, asta e!
Mai mult decat atat nu putem face pentru dv.
Adevarul este ca in situatia in care va aflati, in afara cadrului legal, de a va contoriza la nivel de asociatie si apartament caldura cu repartitoare, pentru care exista legislatie, atunci regulile trebuie facute in interiorul asociatiei, riscand reglementari abuzive, cum ar fi si repartizarea caldurii comune numai acelor apartamente conectate la sistemul de incalzire centralizat, fara ca cei deconectati sa plateasca o oarecare contributie la aceasta desi tevile le trec prin casa si contribuie intr-o oarecare masura la caldura apartamentului.

Ca sa aveti o repartizare corecta a caldurii la comun trebuie sa va contorizati cu repartitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 343 anrsc cristina.l. cristina.l. locuiesc intr-un bloc cu 17 apartamente cu centrala termica si 3 fara centrala, dar si fara repartitoare. este legal ca cei cu centrala termica sa fie pusi la ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii la comun marinica71 marinica71 as dori sa stiu daca legea in care si locatarii cu centrale termice de apartament mai platesc o cota parte la sistemul centralizat mai e valabila.am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Platesc cota parte de caldura daca nu am tevi prin apartament? ellena ellena Daca am centrala termica de apartament, locuiesc la ultimul etaj si tevile prin care se racordau caloriferele la incalzirea centrala au fost taiate de la ... (vezi toată discuția)