avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Eliberare adeverinte sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Eliberare adeverinte sporuri

Buna ziua
Ce sanse mai am de a mi se elibera adeverinte de sporuri pentru dosarul de pensionare, avand in vedere ca s-au consumat toate demersurile necesare si ca legea actuala mai mult de o simpla amenda nu-i poate da?Mentionez ca administratorul spune ca nu mai exista arhiva, intreprinderea fiind activa insa.

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime pentru pensie Giulia123 Giulia123 Am urmatoarea situatie: Pentru a iesi la pensie iti trebuie diverse acte de la firmele care ai lucrat privind diverse sporuri si grupa. (in trecut cand se ... (vezi toată discuția)
Adeverinta venit pentru pensie Lulica Lulica Buna ziua In urma cu cativa ani, pentru recalcularea pensiilor parintilor mei, am solicitat de la firma (intreprinderea) unde acestia au lucrat cate o ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime, ore suplimentare, grupa de munca, toxicitate, spor de noapte galaoan galaoan Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine niste adeverinte pentru:ore suplimentare, grupa de munca, spor ... (vezi toată discuția)