avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca

Am fost plecat de 24 ani in USA , pot recupra cartea mea de munca ? ce trebuie sa fac , am lucrat la Alimentara sector 1 si Teatru inainte de 1989 , nu cred ca alimentara mai exista ca Institutie , apreciez , cu respect , Dan .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 14 Mai 2014
ICL Alimentara 1 a fost reorganizata in societate comerciala pe actiuni prin Decizia nr.1071/9.11.1990 a Primariei Municipiului Bucuresti.
In acest caz, va puteti adresa primariei sa va spuna daca arhiva fostei unitati a fost preluata si de noua societate .
[ link extern ]

La ce Teatru ati lucrat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca elydumitrescu 2007@yahoo.com elydumitrescu 2007@yahoo.com Inainte de anul 1989 am lucrat la ICL Alimentara 4 Bucuresti, de unde imi pot recupera cartea de munca? (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa iau vechimea de la fosta icl alimentara ... Manuela1276 Manuela1276 Buna ziua! As dori sa iau vechimea de la fosta ICL Alimentara 2 .Cum pot proceda? (vezi toată discuția)
Buna ziua, cartea mea de munca se afla inca la fosta icl alimentara ... dandandandan dandandandan recuperare carte de munca/vechime Buna ziua, cartea mea de munca se afla inca la fosta icl alimentara sector 6. cum pot sa o recuperez ? Mentionez perioada ... (vezi toată discuția)