avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz asupra contribuabilului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz asupra contribuabilului

Buna ziua . Am primit zilele trecute o instiintare de la ANAF ca am de plata o restanta de 300 lei , in urma unui contract de inchiriere pe care l-am facut ACUM 5 ani , datorie la asigurarile de sanatate, perioada in care eu nu aveam un servici. Intrebarea mea este : de ce nu am fost informata in 5 ani de zile ca am ceva de plata , mentionez ca nu am primit nici o informare in acest sens , iar acum trebuie sa platesc si penalizari de intarziere. Impozitul pe venit am platit la timpul respectiv . Cum pot evita sa platesc penalizarile , cui trebuie sa ma adresez ?

Alte discuții în legătură

Se merita sa ma judec cu serviciul fiscal orasenesc pentru o speta-am sanse sa castig?!?!?! dracushoru dracushoru Am o intreprindere individuala deschisa in anul 2012...care nu am declarat-o la timp in termenul legal de 15 zile. Pentru aceasta neglijenta am suportat ... (vezi toată discuția)
De ce suntem atat de jecmaniti yarishop yarishop as fi curios unde scrie in legile astea de procentul de majorari care il impun smecherii de la CASS daca poate cineva sa-mi raspunda :( este vreo ... (vezi toată discuția)
Taxa cass retroactiv PopaAndrei121 PopaAndrei121 Buna ziua, Tatal meu a vandut un SRL in 2015, platind toate taxele necesare la vremea respectiva (ex. impozit 16%, ...). In 2020, a primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)