Buna ziua,
Am sa incerc sa fiu foarte concret si cat mai scurt posibil;
In anul 2008, am semnat pt un card de credit in valoare de 10.000 lei.
Am platit cca 2 ani de zile, o suma infima. La banca respectiva mai aveam un credit de nevoi personale la care plateam 1000lei lunar.
In 2010, mi-a scazut salariul drastic, la 700 lei (functionar public), si prin urmare am tot incercat sa ajung la o intelegere cu banca, evident ca nu s-a putut.
Prin urmare, am ramas aproximativ un an de zile, fara rate platite.
Pam! O treime din salariu, executata! In regula... Problemele mele sunt urmatoarele:
- 2008, 2009, am platit, 2010 nu, 2011, 2012, 2013, 2014 am platit, si inca platesc. De mentionat: creditul de nevoi personale l-am terminat de la inceputul anului 2013, ca executarea este de 800lei si daca sunt un matematician bun, va confesez ca numai pentru acel card de credit am platit 40.000 lei !!!
- La acest card de credit, CICA, am intarzieri de pesteeeeeeee 1500 zile ?!?!
- Cand credeam ca termin, executorul nu ma suna, nu mail, nu nimic, si aflu ca si-a oprit onorariile personale, din rata mea la banca !!! 3200 lei sunt la el in buzunar, iar eu NICI MACAR NU am terminat cu ratele, prin urmare o sa am iara penalizari ?!?!
Intrebarile mele concrete:
**Ce este de facut in privinta executorului, care s-a atins de banii mei fara instiintarea si aprobarea mea, fara justificari, de ce atat si etc?!
**Ce este de facut in privinta bancii, care mai mult ca posibil, A UITAT sa transfere banii din contul curent, in contul cu datorii , prin urmare ca eu sa peste 4 ANI INTARZIERI !!!
**La cine sa apelez? Avocat? ANPC?
Va multumesc frumos... ajutati un nevoias, fara pile, fara relatii, fara nimic...
M. Ovidiu
Cel mai recent răspuns:
ancut75 , utilizator
10:40, 16 Mai 2014