avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Oug 34/2013
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Oug 34/2013

Trecere teren in intravilan. Detin un teren in surafata de 10.000 mp , categoria de folosinta pasuni. Sunt persoana fizica, iar terenul figureaza doar in acte ca si pasune, in realitate fiind in devalmasie. Am respectat toate conditiile impuse in certificatul de urbanism eliberat de primaria comunei in iulie 2013, inclusiv avizarea de la mediu. Acum, la depunerea documentatiei finale pentru introducerea terenului in intravilan, primaria a descoperit ca intre timp s-a emis oug 34/2013 prin care se inerzice trecerea terenului categ pasuni in intravian. Terenul, asa zisa pasune, este ingradit, nu exista nicio pajiste, nu am animale, nu este public, comunal, etc. Ma puteti ajuta cu o solutie ?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Autorizaþie construire locuinþã pe pajiºte ! Tpopa Tpopa Bună seara, aş dori informaţii privind obţinerea autorizaţiei de construire locuinţă pe un teren păşune intravilan (intravilan , conforrm noului ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuit agricol G.V. G.V. Buna ziua, am o intrebare, am un teren intravilan, si vreau sa construiesc pe el.La primarie mi-a spus ca nu se da autorizatie de contruire pana cand nu este ... (vezi toată discuția)
Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)