avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sex consimtit cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sex consimtit cu o minora

Buna ziua

Am o situatie in familie: el 29 de ani ea 14 ani jumatate. Intretin relatii intime (parintii stiu ca l-au primit pe baiat in casa si sa ramana sa doarma acolo). Se despart. Dupa cateva luni ea anunta ca e gravida si naste la 15 ani si tre luni. I-am propus paternitatea. Initial a fost de acord acum nu mai vrea spune ca merge la politie si il da in judecata pe baiat. Care pot fi consecintele? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:13, 14 Mai 2014
Puscarie pt baiat..ce baiat.. ala e barbat.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
gi-jane2, moderator
In orice caz daca il reclama la politie poate cere test de paternitate! Si daca nu e copilul lui??? Oricum si parintii fetei sunt niste iresponsabili!
pana la a vedea al cui e copilul, daca o fi al lui sau nu, a facut sex cu un minor si asta e fapta penala chiar daca fata a consimtit.
Art. 220

Actul sexual cu un minor

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sex Boss776622 Boss776622 Ce se poate întîmplă daca 2 minori fac sex, adică băiatul are 16 da fata 14? (vezi toată discuția)
Trecere pe nume a copilului ContSters362639 ContSters362639 Buna ziua, cunosc un caz in care o fata are un copil dintr-o relatie anterioara iar acum este intr-o alta relatie cu un baiat 22 ani iar fata implineste 15 ani ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor magic_glassbest magic_glassbest Buna ziua! Am varsta de 20 de ani si am o iubita de 15 ani si 2 luni. Acum 3 zile am avut si raport sexual consimtit de catre ea. parintii ei ma ameninta cu ... (vezi toată discuția)