avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Contabil sef care are condamnare penala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Contabil sef care are condamnare penala

O persoana care ocupa functia de administrator financiar (contabil sef, cu specimen semnatura in banca si indemnizatie de conducere) intr-o scoala si a fost condamnat intr-un dosar penal 2 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in forma continuata. In baza art.81 Cod penal dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei inchisorii pe o durata de 4 ani, care constituie termen de incercare, stabilit in conditiile art.82 alin.1 Cod penal.
Intrebare: Poate sa ocupe aceasta functie incontinuare?
Cel mai recent răspuns: ctimss , utilizator 11:24, 19 Mai 2014
Daca nu s-a dispus interdictia ocuparii functiei, ramane pe functie. In ce stadiu procesual se afla? Scoala ce a cerut?
Multumesc pentru raspuns.
Scoala nu a cerut nimic instantei.
Sentinta este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda ? alexbuzu alexbuzu Buna ziua ! Sunt intr-o mare dilema in legatura cu o condamnare pe care am terminat-o recent. V-as ruga daca se poate o lamurire pentru ,,pasii\'\' care ... (vezi toată discuția)
Hotarare/dosar penal/in baza art. 87al1 din oug 195/2002 mirceapmf mirceapmf 04.03.2014 Ora estimata: 09:00 Complet: S2 C 2 A Tip solutie: Admis apel Solutia pe scurt: Dp.231/A- În baza art. 386 alin. 1 C.p.p. respinge ca nefondată ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului unait unait Am si eu o mare nedumerire: - am avut un accident rutier soldat cu victime , in anul 2011 (luna mai) am primit verdictul...evident cu anularea permisului de ... (vezi toată discuția)