avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare PFA radiat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare PFA radiat

Poate fi executat silit un PFA care este radiat?
Speta este urmatoarea: un PFA este radiat din oficiu de ONRC in anul 2008.
In anul 2009 incepe o executare silita impotriva acestuia, fiind scoase la vanzare active ale PFA-ului ce au fost incluse in patrimoniul de afectatiune. In anul 2012 are loc o vanzare cu plata in rate dar nu se achita toate ratele. Executorul continua si acum executarea si acum in sensul ca emite publicatii de vanzare.
Cel mai recent răspuns: GFC , utilizator 20:13, 14 Mai 2014
Formulati contestatie la executare silita si aratati ca debitorul nu are capacitate de folosinta (nu mai exista)
Din moment ce este radiat la ONRC, acesta nu mai exista ca si persoana juridica, deci nu mai poate fi executat.
Se poate atrage raspunderea pentru impozitele neachitate de PFA. Impozitul pe veniturile obtinute din activitatea independenta nu le-ati platit pe CNP?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment pfa vincze vincze Buna ziua, Deranjez cu o intrebare. Cum ar putea un PFA (in acest caz sofer independent de taxi) sa-si incheie activitatea prin faliment, incercand prin ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita dangisca dangisca In calitate de persoana fizica am fost asociat intr-o societate care a intrat in faliment din cauza unor indivizi care au furat 150.0000 lei dintr-un ... (vezi toată discuția)