avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... faliment pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

faliment pfa

Buna ziua,

Deranjez cu o intrebare.
Cum ar putea un PFA (in acest caz sofer independent de taxi) sa-si incheie activitatea prin faliment, incercand prin aceasta masura sa evite o executare silita pentru neplata datoriilor la stat. Este o situatie deosebita, este vb de singurul sustinator financiar al unei familii cu probleme care nu a putut plati acest impozit.
Care ar putea fi solutiile daca acestea exista?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 14:26, 20 August 2010
Executarea silita pentru sumele neplatite se poate face asupra patrimoniului de afectatiune al PFA daca s-a constituit, precum si patrimoniul personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire datorii pfa mciprian mciprian Tatal meu a decedat in iunie 2010. El detinea un PFA despre care stiu ca la data decesului inregistra datorii la CAS. Nu exclud posibilitatea existentei altor ... (vezi toată discuția)
Pfa poate sa aiba drepturi si obligatii fara sa-si constituie un patrimoniu de afectatiune ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Va rog spuneti-mi cateva pareri. Potrivit art. 20 (1) din OUG 44/2008 ,,PFA raspunde pentru obligatiile sale cu patrimoniul de afectatiune, daca ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)