avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sc de negasit! cum o executam?
Discuție deschisă în Executare silită

sc de negasit! cum o executam?

suntem un sc si avem o hotarare legalizata si investita cu titlu executoriu pt vreo 3500 lei impotriva altei societati. am facut cerere la un executor judecatoresc in vederea executarii respectivei societati, insa executorul zice ca nu gaseste aceasta societate, ea nu mai functioneaza la punctul declarat la Registrul Comertului, desi tot aici figureaza cu activitate. prin ce modalitate putem sa recuperam creanta? tragem la raspundere administratorul? sau cum....?
Cel mai recent răspuns: erebul , utilizator 16:38, 17 Iulie 2009
Solicitati informatii despre firma si asociati la ORC
Plangere penala
societatea respectiva s-ar putea sa fie in faliment sau lichidata deja! daca asa sta treaba, procedura de lichidare s-a incheiat si s-a radiat societatea din Registrul Comertului nu stiu daca mai aveti vre-o sansa! :( de recuperare.
Eventual daca porniti actiune in baza sentintei impotriva administratorului societatii .. ... sau vedeti daca procedura de lichidare a fost bine facuta. In procedura de lichidare sunt termene, se anunta debitorii, se verifica contabilitatea SC ului care se lichideaza, daca aveti factura era imposibil sa nu fii stiut lichidatorul ca exista si creanta asta si ar fi fost obligat sa va anunte!
daca nu e lichidata societatea trebuie sa apara undeva in Romania! la regsitrul comertului.
Incercati pe internet la saitul registrului comerului sa o gasiti, sau pe saitul ministerului finantelor.
am cerut informatii la la orc, si acolo figureaza ca avand activitate, dar in fapt, la fata locului nu se mai desfasoara nicio activitete. si am comis o eroare la aceatsa speta, este vorba despre un pf nu srl ! scuze! dupa cum spuneam, in actele eliberate de la orc nu s-au produs modificari, desi nu mai are activitate.
este un PF mic, un magazin satesc. nu a intrat in faliment, pur si simplu a inchis magazinul, si a plecat. iar cand executorul s-a deplasat impreuna cu politia din zona la executare, nu au gasit nimic la fata locului.

Alte discuții în legătură

Faliment alinionel alinionel din cauza unor litigii comerciale cu o anumita firma, aceasta a cerut intrarea in faliment o firmei mele. mentionez ca eu am INTREPRINDERE INDIVIDUALA. sa ... (vezi toată discuția)
Pf-aurile se pot cesiona? cammelyu cammelyu am un pf-a de 5 ani si ma intereseaza daca il pot cesiona sau daca ma costa ceva sa il inchid sau daca pot declara faliment .multumesc (vezi toată discuția)
Executare silita dangisca dangisca In calitate de persoana fizica am fost asociat intr-o societate care a intrat in faliment din cauza unor indivizi care au furat 150.0000 lei dintr-un ... (vezi toată discuția)