avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie client rau platnic
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie client rau platnic

Buna ziua

Avem un client care nu doreste sa ne mai achite un sold de aproximativ 8.000 ron. I-am trimis o fisa de verificare sold contabila pe care a semnat-o si a acceptat-o ca fiind sold inregistrat in contabilitatea lor.
Acum cateva luni am apelat la un avocat ca a facut o somatie catre ei ca in termen de 15 zile sa ne efectueze plata pentru suma restanta si scadenta de ceva timp.
Chiar si cu acea hartie nu ne-au facut plata si cred ca s-au sters cu ea la ***nd.

Exista posibilitatea de ai soma direct cu un Excecutor judecatoresc si sa imi recuperez prejudiciul fara a merge in instanta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:57, 15 Mai 2014
Nu, trebuie sa il actionati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In litigiu cu administratorul de asociatie dianacatalin dianacatalin buna ziua am si eu o problema cu administratorul intr-o perioada de trei luni am doua hartii la mana care atesta ca nu am datorii la asociatie dupa alte trei ... (vezi toată discuția)
Penalitati factura rci leasing dorugheorghe dorugheorghe Buna ziua! Platesc de cateva luni (cam de 3 luni) penalitati la facturile de leasing. Am cerut explicatii si de fiecare data mi s-a spus ca sunt din cauza ... (vezi toată discuția)
Extras de cont / fisa de client discover discover Buna seara , ce valoare are in fata instantei un extras de cont /fisa client prin care debitoare recunoaste soldul datorat ? Poate fi considerat acest sold ... (vezi toată discuția)