avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cheltuieli comune intre 2 societati - temei legal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cheltuieli comune intre 2 societati - temei legal

Buna ziua,
Am si eu va rog o intrebare. Pentru cheltuielile comune (paza; iluminat exterior, curatenie etc.) dintre 2 societati se poate face un contract de servicii administrative? sau ce temei legal exista pentru aceste cheltuieli comune?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Spatii comerciale obligate la plata administratorului ? Robert58 Robert58 Buna ziua ! In conditiile existentei la parterul imobilului a mai multor spatii comerciale, stiut fiind faptul ca acestea platesc separat gunoiul, nu ... (vezi toată discuția)
Incasare taxe de administare de catre asociatie micav micav intr-un complex rezidental dezmembrarea finala s-a facut in mai multe loturi: - Un lot mare care contine apartamente si parcari subterane. Aceste proprietati ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari abuziva VLADTANASIE VLADTANASIE Buna ziua, Lângă casa mea este o asociatie de proprietari constituita din 4 duplexuri, deci 8 familii. Terenul pe care este construită casa mea este ... (vezi toată discuția)