avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inscriere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inscriere auto

buna ziua, eu locuiesc acum pe teritoriul germaniei si doresc sa ma intorc in tara, intrebarea mea mea este daca am o masina aici proprietate personala si doresc sa o aduc in tara si sa o inmatriculez mai trebuie platita taxa de mediu sau nu ,si daca nu ce acte trebuie .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 17:30, 15 Mai 2014
Da trebuie taxa platita si acte : contract de vanzare in original ,briful masini in original care trebuiesc traduse in tara apoi mers la rar sa stabileasca ce euro este masina ,apoi la anf si PE urma la militie pt inmatriculare . 2-3 zile de pierdut timpul pt a da bani la stat pe bani tai .
Distractie placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Cum inmatriculez masina? Petro123 Petro123 Buna ziua! Am cumparat o masina cu nr de Germania!Contractul v-c este facut intre neamt si sotul meu. In brif ul mare si mic este trecut cel de la care am ... (vezi toată discuția)
Obtinere numere auto stelianus stelianus am cumparat o masina di germania am demarat procedura de inmatriculare am obtinut in septembrie primul rind de nr provizorii intrucit la rar este aglomerat a ... (vezi toată discuția)