avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru transport persoane 2014
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru transport persoane 2014

Buna ziua,

sunt interesata de accesarea unor fonduri europene, eventual nerambursabile, pentru o firma de transport intern si international de persoane. Nu reusesc sa gasesc foarte multe informatii pe internet si as prefera sa incerc accesarea fondurilor fara sa apelez la o firma de consultanta. Precizez ca am ceva experienta in domeniu, dar nu am foarte multi bani pentru inceput.

Daca ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii, le multumesc anticipat.

R.
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 18:32, 29 Iunie 2014
Momentan nu sunt fonduri pentru astfel de activitate.
Nici macar anterior nu au fost disponibile. Activitatile de transport rutier sunt dezavantajate in mod intentionat in privinta finantarii nerambursabile, prin politica CE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile 2013 elenastan1019 elenastan1019 Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile Ionutciolacu11@gmail Ionutciolacu11@gmail Pentru anfintare firma de transport rutier de marfuri se poate accesa finantari / fonduri europene nerambursabile? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)