avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

Buna ziua . muncesc din 1975 cu carte de munca ..In 1999 am pierdut cartea de munca ,am fost in somaj 6 luni dupa care,in 2000,gasindu-mi du lucru,cei de acolo mi-au facut o alta carte de munca pe care o am si azi,ma rog ,pana cand acestea au fost desfiintate.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac pt.a-mi recupera vechimea in munca din perioada1975-2000,de pe vechea carte de munca!?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 15 Mai 2014
Mergeti la fostii angajatori si solicitati adeverinte de vechime.

Daca dupa 1990 ati lucrat in sectorul privat, adeverintele de vechime pot fi solicitate si de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare vechimea in munca adragan964 adragan964 buna ziua,cum as putea sa-mi recuperez anii de vechime cu adeverinte de vechime sau ceva asemanator(cartea de munca mi-a pierdut-o ultimul patron iar firma nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua în cazul în care cartea de muncă a fost pierdută,cum ... Alexandra.Lavinia Alexandra.Lavinia Bună ziua în cazul în care cartea de muncă a fost pierdută,cum se poate recupera? (vezi toată discuția)
Buna ziua ,as vrea sa stiu care sunt etapele clare ale reconstituirii ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Buna ziua ,As vrea sa stiu care sunt ETAPELE CLARE ale reconstituirii unei Carti de Munca pierdute. Multumesc ! (vezi toată discuția)